Jeg heter Linnca Lysvold og begynte å ta bilder i 2015. Eller, jeg har alltid likt å tatt bilder siden jeg var liten. Men etter å ha stått modell selv for 3 fotografer i London, ble jeg selv inspirert til å ta protrett og fashion bilder.

Jeg vil ikke kalle stilen min så typisk norsk, så mange andre fotografer i Norge har. Og i tillegg er jeg en jente. De fleste fotografer som tar mange bilder av kvinnekroppen er ofte menn. Men hvorfor skal det være sånn?

Å være fotograf gir meg så utrolig mye. Jeg elsker det jeg gjør og opplever at det gir meg enorm energi. Å fremme skjønnhet til først og fremst andre kvinner, men også menn, er blitt noe som gir meg mye. Synes det er viktig i dette samfunnet vi lever i, der mange opplever å ikke være fornøyd med seg selv for hvem de er. Gjennom bildene mine vil dere oppleve unike mennesker med unike kropper. Husk, en kopi er aldri så god som orginalen. 

 Har møtt så mange fantastiske mennesker etter jeg startet dette i 2015. Jeg gleder meg til å sette meg i mål med nye ting i 2018-2019 og møte enda flere inspirerende mennesker. 

Using Format